Ramshi: 12-to Dimenzionalni Ucitelj Genetike i Univerzalni Stvaratelj

Picture
Ramshi je bice koje postoji u 12-toj dimenziji. Wendy Kennedy je duhovni kanal za njene/njegove poruke, neke od njih su dostupne ovdje u prijevodu:

Licna Moc
Dozvolite da Budete Vidjeni
Strah od Izbora
Akasik Zapisi
Struktura Dimenzija i Zemlja u Prelaznom Periodu


Bica na 12-tom nivou duhovne gustoce ili dimenzije su prva svijesna bica. Oni se cesto nazivaju Osnivaci/Stvaratelji/Kreatori univerzuma.

"Za vrijeme faze sirenja, prije otprilike 4.5 milijardi godina, vas svijet koji nazivate Zemlja formirao se je of primodijalne prasine I gasova. Kao svi novoformirani svijetovi, sastojao se je uglavnom od vodika i jos nekoliko drugih gasova I nije sadrzavao nikakav oblik zivota koji je vama blizak. Tokom ovog fizicko-hemijskog procesa, 'Bozija Glava", u fazi sirenja podjelila se je u jedinice  “svijesti”, koje se kasnije postale poznate kao “duse”.  Ove originalne duse, nazvane Osnivaci/Stvaratelji smo mi. Mi smo bili originalne iskre svijetlosti koje su se rasplinule iz “Beskrajnog Izvora” za vrijeme faze sirenja. Nasa individualnost je pocela prije otprilike milijardu godina i mi smo zapoceli da istrazujemo prooces kreacije univerzuma.

U neko doba na iskrivljenoj vrijeme-prostor liniji, mi smo odlucili da ubacimo mali dio sebe u svijetove koji su bili u toku evolucije i tako ih direktno iskusimo. Da bismo to uradili mi smo kreirali mnogo energetskih sablona, sto je predsavljalo pocetak DNA molecule. Vi biste nazvali ove pocetne oblike “svjetlosni paketi svijesne energije. Ovi svijetlosni paketi su bili u stanju da se spuste na vibracioni nivo koji bi ste vi nazvali 9-ta ili 10-ta energetska gustoca/ dimenzija. Na toj tacki, mi smo bili u stanju da kreiramo detaljne konfiguracije svijetlosnih kodova, koje vi sada nazivate DNA kljucevi. Ovi DNA kjlucevi su bili u stvari osnovni gradjevinski blokovi zivota koji je vam poznat. Potom smo zgusnuli ove kljuceve u sto vi nazivate 7-ma energetska gustoca/dimenzija sto predstavlja prvi nivo aktualnog DNA koda. Kao bica koja postoje na 7-moj energetskoj gustoci mi smo konacno bili u prilici da iskusimo ovaj univerzum u fazi sirenja kao stanovnici svijetova koji prolaze kroz evoluciju."

Ovo je dio poruke 12-dimenzionalnih bica koja se predstavljaju kao "Osnivaci".
Sal Rachel je duhovni kanal za ovu skupinu. Pogledajte Link stranicu za vise informacija.