Strah od Izbora

Strah da ce te pogrijesiti ili izabrati nesto neodgovarajuce mnoge od vas vrlo cesto zadrzava na mjestu i sprijecava vas da se krenete naprijed ka vecoj sreci i zivotu koji zelite. Ovo moze biti velika smetnja, ali vi to mozete promijeniti.

 Mogucnost da pomijerite vase poglede i shvatanja ka pogledima koji odrazavaju visu svijest, je jedan od poklona koji su na raspolaganju ljudskom rodu. U vasem 3-o dimenzionalnom tijelu vi mozete da drzite sva stanja svijesti sve do najviseg nivoa dimenzionalne skale, sve do nivoa "Stvaratelja" ili "Izvora". Mi vas cujemo da pitate: "Kako je to moguce ako sam ja 3-o dimenzionalno bice?" To je zato sto ste vi, sjetite se multidimenzionalno bice koje se projecira u ovu igru ili iluziju linearnog postojanja. Kakao biste uspijeli da napravite ovaj pomak u svijesti i kako bi ste presli preko "dimenzionalne granice", vi morate da stavite centar svog bica u svoje srce (centrirajte svoju svijest u cakru ili energetski vorteks srca). Sa ovog mjesta vi imate mogucnost da pristupite svim nivoima svijesti. Mozete ovo uporediti sa koristenjem funkcije "help/pomoc" kad igrate igru na racunaru. Ta "help/pomoc" funkcija vam omogucava da pristupite informacijama o cilju igre, kraticama kako da dodjete do cilja i osnovnim funkcijama i pravilima igre. Vasa svijest je trenutno koncentrirana na 3-ce dimenzionalnu stvarnost. Vas centar srca, vasa cakra srca je univerzalna pristupnica ka (multidimenzionalnim) informacijama i pomoci.

Nivo svijesti koji cete izabrati kad se fokusirate na vasu cakru srca je ovisan o "sablonu vase duse". Vasi vodici iz visih dimenzija vam cesto pomazu u ovome. Zapamtite vi imate holografsku prirodu. Zapis svakog dogadjaja je pohranjen u svim dimenzijama kao cisti neobradjeni podatak. Prisjecanje na dogadjaj ili pregled na dogadjaja se procesira kroz filtere ili poglede dimenzije sa koje se taj dogadjaj gleda. Ako igrate igru u kojoj bi pogled sa perspektive "Stvaratelja" ili "Izvora" skinuo iluziju igre, vase "vise ja" (higher self), nakon konsultacija sa vasim andjeoskim vodicima ce odabrati da gleda na dogadjaje sa nize perspektive kako bi sacuvali iluziju igre. U drugim situacijama vi odaberete da gledate na dogadjaje sa vise perspektive kako bi ste pomijerili energiju, i tako se pomijerili unutar vase 3-ce dimenzionalne realnosti blize cilju, sto god da je taj cilj.

 Sto cesce pristupate visim zapisima i sto cesce odrzavate vase vise (i sire) stanje svijesti unutar vaseg 3-ce dimenzionalnog tijela vase tijelo pocinje sve vise da odrazava te vise vibracije. Zapamtite vase tijelo je napravljeno od energetskog sablona. Kako promijenite taj sablon tako ce se i vase tijelo promijeniti. Vi to nazivate "duhovno uzdizanje" (ascension). Celije u vasem tijelu pocinju da vibriraju na visim frekvencijama, tako viskim da predju u novu dimenziju. Ovako cete svi vi napraviti vase novo tijelo za prelazak u "novo doba" koje slijedi (dogadjaj povezan sa 2012).

Nikad nema pogresnih izbora, vi birate vibracije unutar frekventnog podrucja. Vi odlucujete sa svakim uzdahom da li cete ostati u podrucju u kom se trenutno nalazite ili cete pomijeriti poglede i promijeniti vase mjesto (unutar frekventnog podrucja) u igri koju vi nazivate Zivot. Vi nikad niste zarobljeni na jednom mjestu i vi uvijek mozete napraviti novi izbor koji ce vas pomijeriti u novom smijeru. U stvari mi vas ohrabrujemo da to uradite. Zivot postane dosta dosadan ako uvijek ponavljate istu stvar, posebno ako to sto radite nije uzbudjujuce i ispunjeno radoscu. Kad vas strah paralizira i kad ne mozete napraviti odluku mi vam kazemo da napravite odluku i da izaberete bilo sta kako bi se pomijerili naprijed i omogucili energiji da ponovo pocne da tece. Neodlucnost je jedna od najbrzih i najsigurnijih nacina da zaustavite tok energije. Energija tece, mozda ne uvijek na nacin na koji vi to ocekujete ili na nacin koji ce vam donijeti najvecu radost, ali ona otvara vrata tako da se mozete ponovo stupiti u vezu sa "visim ja". Ako ste u stanju da prepoznate vasa osijecanja o tome sta dozivljavate vi mozete podesiti vasu putanju i pribliziti se rezultatima koji su vise pozeljni. 
 
Ovo je zaista igra, i vi je jako volite igrati. Pokusatjte da ne budete tako ozbiljni, nemojte da vam igra bude teska. Uzivajte u njoj, zabavljate se! Cilj igre na ovoj planeti je da vidite koliko radosti mozete stvoriti. Koliko ste u stanju manifestirati. Sanjajte velike snove, zivite velikim zivotom. Cak i na autoputu zivota postoje alternativne putanje koje su ispunjene lijepim krajolicima. Uzivajte u voznji. 

Nazad na "Ramshi"