Dozvolite da Budete Vidjeni

Sa pomijeranjem energetskog spektra (kako se priblizavamo 2012) mnogi od vas zapocinju novu karijeru ili mijenja posao koji vise u skladu sa vasim "vise ja" i sa svrhom vaseg zivota. Ti poslovi cesto otvaraju nove puteve i stavljaju na kusnju uvrijedjena pravila o tome kako se zaradjuje novac i kako se nesto moze stvoriti. To je novo iskustvo za vas i zbog toga vi sumnjate u vase mogucnosti. Mnogi od ovih novih poslova zahtijevaju od vas da naucite nove vjestine ili radje receno da upotrijebite vjestine koje dugo niste koristili. Vi ne vidite sebe kao osobu koja je kvalifikovana ili koja ima dovoljno obrazovanja ili ima dovoljno "necega" (drustvna, kreativna, obrazovana, vjesta,...). Ali mi vam kazemo ovo: jednom kad odate priznanje sebi i kad vidite sebe i sve divne kvalitete koje imate, tada ce i drugi da to isto misliti jer ce oni biti ogledalo vas i vaseg sistema vjerovanja i vrijednosti. Ako recimo trebate vise kupaca i ako vi vidite sebe sa tim vjerovanjem tako ce i oni da vas vide. Vi u stvari stavite znak "Otvoreni Smo Za Poslovanje", na taj nacin.

Mnogi od vas brinu o diplomi (u oblasti interesovanja) da bi se bavili odredjenim interesom/poslom. "Da li imam dovoljno? Trebam imati vise"  Mnogo od toga sto unesete u svoju realnost je nova vibracija koja nema korijene u proslosti (barem ne u nedavnoj proslosti) i zato ne postoji ta diploma. Pitamo vas ko je dobio te diplome. Oni koji su uspijeli da pronadju svoj put, da upotrijebe svoje unutrasnje sposobnosti i da slusaju glas vodilje.

Vi cete uvije privuce ka sebi odgovarajucu priliku. Ako ste osoba koja treba iscijeljitelja, vi cete pronaci jednog koji ce vam odgovarati bazirano na njegovim vibracijama, a ne bazirano na njegovoj diplomi. Ako se nadjete u situaciji da radite sa nekim cija energija nije na najvisem nivou, onda ni vi niste spremni da budete na tom "najvisem" nivou. Znaci morate savladati jos jednu lekciju. Kroz Zakon Atrakcije i Rezonancije vi uvijek nadjete odgovarajucu priliku, u protivnom morate povecati svoje vibracije kako bi ste bili na istom nivou kao prilika koju zaista zelite. Strah da cete naletiti na sarlatane ili da ce vas smatrati sarlatanom ce se pokazati tacnim zato sto imate taj strah (strah koji postoji na odredjenim energetskim frekvencijama ce privuci bica koja takodjer vibriraju na istim frekvencijama). Kao "Stvoriteljsko Bice" vi manifestirate doozivljaj straha, budite svijesni njega i osobodite se ga. Vi niste zrtva. Kao vidite sebe u ulozi "vozaca svoj zivota", vi cete privuci osobe na odgovarajucim vibracjama u svoj zivot, vi cete disati dublje jer ne vidite sebe u ulozi zrtve.  

Svi vi, bez izuzetka imate pristup neogranicenom broju informacija. Vi imate "treniranje duse" ako ga zelite tako nazvati. Vi samo trebate da podignete svoju svijest. Mi vas cujemo kako kazete : "Pokusala/o sam. To ne radi. Ja hocu da se sijetim ali ne mogu" Vi mozete ali vi procesirate informaciju kroz razlicite nivoe svoje svijesti. Da bi ste se sijetili informacija o "svojoj dusi" vi morate da pomijerite mozdane signale / valove u drugi frekventni spektar. Vi to ustvari radite svaki dan, prirodno da i niste svijesni toga. Kada shvatite kako vas mozak radi vi to mozete uciniti kad pozelite. Frekventni spektri (oblasti) se mogu koristiti kao kljuc i brava. Vi mozete ograniciti pristup informaciji tako sto cete promijeniti frekvenciju. U svijesnom stanju vi imate ograniceni pristup duhovnom znanju tako da jedinstvena i ogranicavajuca perspektiva  moze da kreira filter za vas trenutni zivot koji zelite iskusiti. Ah zar to nije ljepota vase (trece) dimenzije. Ne postoji druga dimenzija u kojoj mozete iskusiti stvarnost na ovaj nacin. Vidite sebe, nasi dragi. Odajte sebi priznanje kao "Stvoriteljskim Bicima" jer to je potrebno kako bi ste povecali svoje vibracije i manifestirali (stvorili) zivot o kojem sanjate.

Kako mnogi od vas pocinju da prepoznavaju sebe, to cesto proizvede drugi strah, strah od kaznjavanja i protijerivanja. Vi mislite "Ja sam svijetlo u mrezi, oni ce me ugasiti" Mnogi od vas rade na tome da se oslobode tih osijecanja ili da ih neutraliziraju i integrisu, taj dio vas koji je kreirao dozivljaj i osijecanje da ste zrtva. Vasa istorija na ovoj planeti je puna protijerivanja, osuda, kaznjavanja i nastavlja da bude takva i danas. Kako drzite vise svijetla i kako se oslobodite straha, oni koji postoje na nizim frekvencijama moraju da se podignu na vas nivo kako bi bili u vasoj prisutnosti. Samo kroz frekventni spektar koji odgovara spektru kaznjavanja i protijerivanja vi cete rekonstruisati tu situaciju. Ako to ucinite, pogledajte zasto ste izabrali te frekvencije, kako vam ta situacija sluzi zasto vam to osijecanje odgovara, potom ga se rijesite i integrisite taj neutralni dio sebe (ta situacija vise ne moze pobuditi odredjena osijecanja u vama prema tome energija je "neutralna" nema rezonancije).

Vi imate mnogo podrske, dragi nasi Mnogi od vas ce stati uspravno i zasijati svojim svijetlom i mnogi to vec cine. Znajte da niste sami u tome i da je ovo novi nacin na koji cete postojati, stajat ce te u svojoj punoj moci kao "Stvaratelji". To je igra koju ste napravili za sebe i nju ste savladali kroz process duhovnog uzdignuca (ascension).

Prihavatite svoju novu ulogu, Uzivajte u njoj. Budite novi vi.

Nazad na "Ramshi"