Zemljotres na Haitiju

I kao sto smo rekli postoji veliki potencijal za dramu i vi se osjetili dio  toga sa zemljotresom na Haitiju gdje je nestalo mnogo dusa. Te duse su otisle prema svom planu. One su se slozile da su zavrsile svoju ulogu ovdje, da su uradile ono zbog ceg su dosle na ovu planetu i da je vrijeme da se vrate nazad. Kroz taj zemljotres majka Zemlja je bila u stanju da pomjeri dio svoje energije. Da oslobodi dio energije kroz, mi ne volimo da koristimo rijec "zrtvovanje" ali to je dosta bliska rijec za opis tog dogadjaja. Kroz akcije ovih bica koja su se slozila da odu. Taj dogadjaj je aktivirao mnogo suosjecanja sa prezivjelima.

To je dozvolilo majci Zemlji da se povrati iz tog dogadjaja sa nesto vise ravnoteze (u svojoj energiji). To je nacin na koji se neke od ovih prirodnih katastrofa odvijaju kako bi se uspostavila ravnoteza i kako bi se oslobodila energija. To takodjer pomaze da se baci svijetlo na neke od problema na ovoj planeti. Na mjesta gdje ne tretirate jedni druge na lijep nacin. Na mjesta gdje postoje velike kolicine ocaja, siromastva, gdje osnovne potrebe ne mogu biti zadovoljene kao sto su hrana, odjeca, smjestaj. Postoji broj energetskih razloga zasto se je ovo desilo bas na ovoj lokaciji. Vi takodjer imate mnogo mudrosti i znanja u zemlji tamo. Ta oblast je bila dio Atlantide, tako da postoji dosta mudrosti koja je povezana sa zemljom bas tu.

Postojalo je je uvijek mnogo kontrole i manipullacije koja se je desila kroz eone. U posljednjih par hiljada godina igra koju su igrali je imala cilj da se potisnu mnoga znanja. I da bi se to postiglo ta oblast (Haiti) je drzan siromasnom tako da se ljudi ne mogu fokusirai na vise misli, oni se brinu kako da prezivljave Kad se brinete o osnovnim stvarima vi samo mislite kako cete prezivjeti dan. Vi nemate vremena da uspostavite vezu sa zemljom , vi se ne povezujete sa mnogim drugim stvaima. I to je dio igre koju su postavili tu. I sad sve se to otvara i izlazi na vidjelo. To je prilika za integraciju, za zacijeljivanje. Da to je bio veliki gubitak, bica koja su odabrala da odu uradila su to nadajuci se da ce to pomoci ostatku planete. Znajte da nisu otisli uzalud. Oni su bii od koristi ostatku covjecanstva zato sto su otisli na taj nacin.

Nazad na "Pleade"