Drevna Istorija Nasih Predijela i Veza sa Bliskom Prosloscu

Pitanje: Idemo u nesto blizu proslost. U toku drugog svijetskog rata na nasim prostorima pojavila se je prominentana osoba, Tito.  Mozete li mi reci odakle potice njegova energija/svijest, iz kog zvijezdanog sistema.

Pleade: Iz sistema Pleada. On je htio da vrati nesto od davne istorije (povrati davni period), da vrati drevno znanje, da obnovi sijecanje o vasem univerzalnom zvijezdanom porijeklu i pravoj istoriji Zemlje.

Pitanje: Da li je on pokusao da obnovi drustvo kakvo je postojalo u doba kad su potomci Atlantisa naseljavali te prostore?

Pleade: On je bio na kompleksu (piramida) prije. On je bio dio skupine (Atlantisa) koja se je tu naselila i koja ga je kreirala i napravila. Njegova raadoznalost je bila pomalo izmjesana. Dijelom je to bila zelja da se sjeti i razumije i otkrije (ostatke Atlantisa) i to se je pomijesalo sa njegovim ljudskim porivima koji su ga kusali, iskusenje vezano za vlast/moc koju je imao. To je jedna od stvari na kojoj je on radio (na svijesnom/ energetskom nivou) ulagao je trud da ne podlegne iskusenju vlasti. I to nije uvijek bilo lako. Ali da vise je u pitanju njegova radoznalost, pokusaj da se sijeti i obnovi sjecanje na dobra vremena, na drevnu kulturu i na vasu pravu istoriju. Na vrijeme kada ste znali da niste sami u galaksiji.

Nazad na "Pleade"