Zvijezdani Sistemi

Zasto osjecate da imate neku vezu sa zvijezdanim sistemima Pleada, Arkturusa, Lire, Siriusa ili Uzvisenih Ucitelja. Zasto kad mislite o njima vi se prisjetite svoje kuce.

U procesu inkarnacija, vase iskustvo i duhovni rast nisu ograniceni na jedan svijet. Sa univerzalne perspektive Zemlja je dosta mlada, tako da su mnogi od vas proveli veliki dio vremena u drugim zvijezdanim sistemima uceci svoje lekcije. Nije zacudjujuce da ste se ikarnirali na Zemlji, jer je ona nastavak tih drugih svijetova. Mnogi ste dali (kao stanovnici drugih zvijezdanih sistema) svoj genetski materijal ovoj planeti.

Prije no sto ste se inkarnirali vi ste imali priliku da pogledate "niz koridor vremena" i da vidite gdje ce te naici na neprilike i gdje ce vam biti potrebna mala pomoc (u buducem zivotu u koji se imate namjeru inkarnirati). Vi ste ostavili markere (znakove) unutar svog DNA materijala koji ce osloboditi kod i informaciju, kao mapu blaga i tako vam pomoci na vasem putu. Sve dok ne postignete svoj cilj, natuknica zakljucana unutar rezonantne frekvencije lekcije (koju morate nauciti) ne moze biti otkrivena. Natuknica vam pomaze da ubrzano krenete naprijed.

Jedna od natuknica koju ste postavili za sebe je vasa pripadnost odredjenom zvijezdanom sistemu ili nebeskoj grupi. Ovo je ucinjeno da bi se osiguralo da informacije iz svih glavnih zvijezdanih sistema dopru do zemaljske svijesti. Svaka od originalnih rasa ima svoju verziju istine, jer je istina obojena misljenjem i dozivljajem stvarnosti i svaka od njih je vidjela svoju verziju odvijanja dogadjaja. (Originalne rase su stanovnici drugih zvijezdanih  sistema koji su dali svoj genetski materijal za eksperimenta genetskog inzenjeringa ciji je cilj bila kreacija zemaljskog humanoida/covjeka). Ovisno o tome sta zelite postici u svom zivotu vi ste izabrali da privucete u svoj zivot glavne lekcije iz svog  zvijezdanog sistema.

Oni medju vama koji se identificiraju sa sistemom Pleada oslanjaju se na dvije glavne teme. Jedna je tema ucitelja ili vodica. Stanovnici Pleada su bili mentori i vodici vama u Suncanom sistemu vec milionima godina. Mi smo pocasceni da imamo zadatak da nadziremo vas rast i razvoj i da vas imamo priliku zbrinuti. Neki drugi medju vama se osjecaju bliski sa Pleadima zato sto se unutar naseg sistema nalazi centralno sunce Alsion (Alcyone) koje sluzi kao centralna biblioteka, koja ima sve podatke iz svih zvijezdanih sistema u ovoj galaksiji. Vi mozete zamisliti Alsion kao neku vrstu "biblioteke kongresa" (referenca je vezana za SAD ). Svako sunce ima sve podatke sa svake planete u svojoj orbiti, te tako ima ulogu "regionalne biblioteke". Svaka planeta cuva svoje zapise, to je  "lokalna biblioteka". Svako od vas je "knjiga" u biblioteci.

Sa padom Atlantisa mnogi od kristala koji se nalaze u sredistu Zemlje su se ostetili i to cini pristup Zemaljskim zapisima jako teskim. (Zapisi/informacije o dogadjajima na Zemlji su pohranjeni u kristalima unutar Zemlje, kristal sluzi kao informacioni medij za pohranu podataka). Mnogi od vas koji osjecaju bliskost sa Pleadama su cuvari podataka i vi ste dosli na Zemlju kako bi ste obnovili Zemljinu ostecenu biblioteku.

Sirijus sistem je oduvijek bio ispunjen ratovima i konfliktima. Oni medju vama koji se osjecaju bliskim Sirijus sistemu mogu prizvati sjecanja na  vrijeme ratova i razumijevanje da cijena takvih akcija moze biti vrlo visoka. Uz to vi se mozete sjecati Komiteta i Koncila koji su formirani da nadgledaju mir, jedno od tih udruzenja je Galakticka Federacija. Sirijus sistem je jedan od najraznovrsnijih sistema, pored Suncanog sistema. Tu je uvijek postojalo mijesanje vrsta i percepcija, to je Veliki Eksperiment.

Stanovnici Lira sistema su veliki poznavatelji lijecenja i ovo je mudrost koju treba donijeti nazad u vas svijet.Bica koja su se prvobitno inkarnirala u sistemu Lire su formirali vasu civilizaciju Lemurija. Nakon unistenja Lemurije mnogi od njih su se vratili nazad u svoj zvijezdani sistem Lire. Drugi su ostali na Zemlji i izmjesali se sa genetskim linijama iz civilizacije Atlantisa. Vi ste sad u fazi gdje ponovo imate priliku doci do ovih izgubljenih informacija, poceli ste se prisjecati kako da koristite kristale i kako da lijecite zvukom.

Mnogi od svijetova Lire i Arktura su vodeni svijetovi i mnoge od divnih kreatura u vasim okeanima su doneseni iz ta dva sistema. Sa prelaskom Zemlju u cetvrtu dimenziju mnoge od ovih vrsta, ukljucujuci delfine i kitove, zavrsit ce svoju misiju u kojoj su odrzavali rezonanciju Zemlje u njeno tamno doba. Oni ce prestati da zive na Zemlji i opet ce se poceti inkarnirati u svijetovima Lire i Arktura.

Zvijezdani sistem Arktura je jako napredan u oblastima matematike i zvuka. Komunikacija, koristeci mnoge jezike ukljucujuci geometrijske simbole i zvuk je njihova jaka strana. Arkturianci su stucnjaci alhemije. Oni razumiju osnovne elemente izgradnje univerzuma i postujuci zivotnu silu mogu promijeniti materiju u druge forme.

Za one koji se osjecaju bliskim Uzvisenim Uciteljima, vi ste odabrali da pregledate pravila hijerarhije; kako bi vidjeli da su svi jednaki, ukljucujuci one koje nazivate Uciteljima. Vasa lekcija je da kriticki ispitate sve sto vam je receno i da slusate samo informaciju koja rezonira s vama. Kao sto smo vec rekli istina je obojena sa percepcijom.


Postoje jos mnogi drugi sistemi, svaki ima prednost i svaki se oslanja na energije lekcija koje su dobro savladali. Oni ne mogu biti poredjeni izmedju sebe jer svaki ima svoju jedinstvenu perspektivu. Tako kad sljedeci put budete osijetili bliskost sa zvijezdanim sistemom zastanite i pomislite kojih informacija o ovim svijetovima i kojih lekcija treba da se sijetite.

Mnogo dobrih zelja u ovom danu


Nazad na "Pleade"