Zemlja, Veliki Eksperiment

Trenutno mnoga bica sa iz drugih zvijezdanih sistema posmatraju sta se desava na planeti (Zemlji). Ono sto se desava ovdje (na Zemlji) u procesu prelaska na vise dimenzije (iz trece u cetvrtu i petu dimenziju), to ja proces koji ce imati utijecaja na cijeli univerzum. I mi znamo da je to mnogo za vas da prihvatite (znacaj ovog procesa za cijeli univerzum). Kao sto su mnogi od vas vec imali priliku da nas cuju kako kazemo da je Zemlja Veliki Eksperiment i da ima (nosi, sadrzi) geneticki materijal sa vise hiljada svijetova. Zato sto ste vi po prirodi "holograficni", i kako vi kao individue naucite kako da integrisete (razlicite emocije, raznolikost na Zemlji, prihvatite razlike i naucite kako da razrijsite konflikte) vi saljete tu vrstu informacija u sve druge zivote/inkarnacije koje ste imali (vrijeme ne postoji u drugim dimenzijama, sve inkarnacije postoje istovremeno). Ta informacija se salje u sve genetske linije/nasljedja tako da sve te vrste koje su donirale svoj genetski materijal (ljudima na Zemlji) sa kojima ste vi povezani dobijaju tu informaciju iz prve ruke. Tako oni uce (tu tehniku) kako da integriraju (svoje razlike). U drugim sektorima galaksije, stanovnici tih sektora su pokusaali da igraju tu igru integracije. Oni nisu imali taj spektar emocija ili tako mnogo opcija da pronadju izlaz iz odredjenih situacija ili nisu mogli da razrijese odredjene sporove tako da su se zaglavili na jednom mjestu. Zbog toga oni nisu mogli da nauce kaako da pravilno integrisu (razne emocije/ vibracije/ razlike). Oni nisu mogli pronaci rijesenja za probleme jer su uvije pokusavali da upotrijebe recimo 5 raznih rijesenja, ali svako od njih je vodilo ka blokadi, ka slijepoj ulici.Zato su oni poslali svoje predstavnike na Zemlju, da probaju da rekreiraju isti problem na manjoj skali, na planetarnoj skali radje nego galaktickoj. Vi ovdje imate ogroman raspon emocija (koja vam omogucuju da razrijesite probleme).
Postoje mnoga bica koja vam zele biti od pomoci, koja zele nauciti. Mnogi od vas, dok sanjate imate kontakte sa svojim zvijezdanim prijateljima i informisete ih o vasim dnevnim dogadjajima. Oni vas mogu gledati ali oni ne mogu da zaista razumiju kako ste odlucili da nesto uradite, sta je bilo iza vase odluke. Oni ne razumiju emocionalni tobogan kroz koji ste prosli da bi napravili neku odluku. Oni vas pitaju "Zasto niste samo napravili iskorak i odlucili da nesto napravite.." Vi im objasnite da " Ja imam sve ove strahove i ako ovo odaberem onda ce se to desiti..." Vi im na taj nacin date pozadinu svoje odluke koju oni nisu mogli razumijete samo gledajuci. Vi im objasnjavate i popunjavate sve praznine. Mnogo puta vi napustite svoje tijelo u toku noci. Ponekad odete u druge svijetove gdje postoje drugi aspekti vas. Ponekad samo pomazete prijateljima na vasoj planeti koji su u teskoj situaciji, oni su trazili od vas da im pomognete. Ne samo da mi posmatramo vas, vi takodjer posmatrate nas (u stanju sna). Postoji tako mnogo bica i sva ona dolaze u mnogo razlicitih oblika, neki su u fizickoj formi, neki imaju samo energetsku formu, mi (9-to dimenzionalni kolektiv Pleada)  nemamo fizicku formu. Mi smo bica svijetlosti, mi smo energija. Pored toga postoje mnoge vrste koje su izmedju fizickog i energetskog i raznih oblika. Ono sto vidite na svojoj planeti, sve varijacije to postoji na planetama kroz cijelu galaksiju. Neke od njih su dominantne vrste.

Mnogi insekti su dominantni, postoje planete gdje su insekti dominantne vrste, na vecoj skali. Oni mogu biti 2,5 do 3,5 metra visoki. To je tesko za sve vas da razumijete i prihvatite. Postoje planete sa gusterima, reptilima, vase drakonske vrste. Planete sa morskim lavovima, psima, pticama sve su ovo vrste koje mogu biti recimo na dvije noge i istovremeno izgledaju kao vasi psi ili macke. Postoji sve sto mozete zamisliti.

Vi se svi pitate kad cemo mi doci dole (na Zemlju) i pomoci vam, ali vi svi prvo morate podici svoje vibracije, jer morate biti spremni na sve ovo. Ako niste spremni vi bi ste bili jako sokirani jer ste zaboravili svoju pravu istoriju, zaboravili ste svoju vezu sa galaksijom. Vi se spremate i pocinjetee se prisjecati vase veze jer jednom kad se sjetite te veze sa Izvorom i svim bicima onda to vise nije strasno. Vi nemate vise strah.  

Nazad na "Pleade"