U Kojoj Dimenziji Postojimo Nakon Smrti

Pitanje: Kad umremo, kad napustimo tijelo, u kojoj dimenziji onda postojimo?

Pleade: Zavisi gdje hocete da idete. To je malo komplikovano. Postoji "vise ja" (higher self) koje je zaduzeno (nadgleda) vase fizicke inkarnacije. Potom imate jos vise aspekte sebe,  "visu dusu" (over soul) koja je blize u vibracijama (frekventnom spektru)  "Izvornoj Energiji" (source energy). Tako da mozete da imate nekoliko razlicitih visih aspekata sebe koji predstavljaju ogranke "vise duse". Postaje kompleksno i komplikovano da to zaista objasnimo. Vase "vise ja" i "visa dusa" su razlivite i postoje na razlicitim nivoima. Obicno "visa dusa" postoji od 9-te do 12-te dimenzije, ovisno o tome koju igru zele igrati. "Vise ja" postoje od nize 8-me do 5-te dimenzije. I da ponovimo: vise nije bolje, one su samo razlicite, to su razlicite igre ovisno o tome kako ih zelite postaviti (za sebe, sta zelite igrati/iskusiti).

Gdje idete nakon smrti, to zavisi. Vecina bica ce otici na 9-tu ili 10-tu dimenziju gdje ce imati pregled svog zivota u tim andjeoskim svijetovima (9-ta & 10-ta dimenzija).
Vecina ide na 10-tu dimenziju, gdje ucestvuju u pregledu svog programa (svojih energetskih sablona) i ovisno o tome odluce gdje zele ici.

Zapamtite, svi drugi zivoti se odvijaju u isto vrijeme (postoje u multidimenzionalnoj realnost, gdje je vrijeme samo "znak pored puta" i ne postoji kao linearna kategorija). Kad umrete, to znaci da se jedan aspekt vas vraca nazad u svoju visu svijest, ka svojoj visoj stvarnosti gdje se re-integrisete sa visom svijesti tako da opet postanete dio nje, dio "viseg ja"' i dio "vise duse". Potom mozete da odaberete da li cete se "projecirati" (inkarnirati u slucaju 3-ce dimenzije) u druge realnosti ili ce te sacekati da skupite informacije iz drugih zivota prije no sto odlucite da se projecirate u sljedecu realnost. Vi se mozete projecirati u bilo kom redosljedu u odnosu na vremesku skalu (u 3-coj dimenziji). Mozete se projecirati/inkarnirati na bilo kojem dijelu vremena, ovisno o okolnosti i sta zelite dozivjeti. Vi mozete dozivjeti i recimo inkarnirati se u 2005 i potom u sljedecoj inkarnaciji otici u 7000 prije nove ere. Vi se ne morate inkarnirati prvo u 7000 prije nove ere i potom ici naprije duz vremenske skale. Ovo je malo zagonetno za vas i morat ce to to procesirati kroz svoje srce.

Nazad na "Pleade"