Radio Emisija "Putovanja sa Rebekom"

Radio Emisija: "Putovanaj sa Rebekom" 2, mart 2010: Verzije Zemlje nakon 2012

Uneseno 18 aprila, 2010
Pitanje: Koliko razumijem Zemlja ce postojati u tri verzije (kao posljedica promijena vezanih za 2012). Mozete li nam to pojasniti.


Pleade:Zemlja postoji u mnogo vise verzija nego tri, zato sto postoji neogranicen broj mogucnosti, ali da pojednostavimo recimo da ce postojati u dvije verzije. Tako ce te imati one koji ce se pridruziti Zemlji na njenom putu u 4-tu dimenziju i one koji nece. To predstavalja dva razlicita frekventna podrucja. To takodjer znaci da ce se podijeliti i vremenske linije, oni koji idu na put sa Zemljom ce biti na jednoj vremenskoj liniji, oni koji su odlucili da ne idu bit ce na drugoj.


Za sad postoje odredjeni aspekti (u obe verzije) koji se preklapaju. Vecina bica koja su se inkarnirali na Zemlji u ovom periodu su znala da li ce se pridruziti Zemlji na ovom putu. Neki su dosli na Zemlju sa  mislju da jos uvijek zele da se "igraju" sa "gustom energijom", (zele da postoje u 3-co dimeziji) ali hoce da iskuse taj prelazni period Tako kad budu spremni da predju na visu dimenziju, oni ce imate vec iskustvo kako taj proces izgleda, imat ce sablon koji ce moci slijediti. Oni su odlucili da se inkarniraju u ovo periodu znajuci da ce napustiti Zemlju prije kraja Velikog Ciklusa, ili cak nakon tog dogadjaja, nakon pomijeranja u svijesti. Oni ce napustiti Zemlju i inkarnirati se na drugoj planeti (koja postooji na 3-coj dimenziji) i na kojoj vladaju pravila slicna ovima sada na Zemlji.


Neki od bica na Zemlji jos uvijek nisu sigurni da li hoce da idu kroz ovaj proces, oni misle da hoce da idu, oni su jos uvijek otvoreni za tu mogucnost i oni jos uvijek imaju "Slobodnu Volju" da odaberu.


Potom postoje oni koji su sigurni da zele da idu (sa Zemljom u 4-tu dimenziju). Mi vec vidimo da se vecina vas pitate da li ste medju onima koji zele da idu na taj put, i sama cinjenica da nas slusate je prilicno dobra indikacija da ste u toj grupi.


Ovo je kratak odgovor, i Zemlja nece da postoji samo na tri verzije, jer je broj verzija neogranicen.


Nazad na "Pleade"