Pocnite Upravljati Vasim Zivotom

Pozdravi dragi nasi,

Ovo je 9to Dimenionalni Kolektiv Pleada. Htjeli bismo da iskoristimo ovu priliku da uspostavimo vezu s vama i razgovaramo o vaznosti vase zelje da pocnete upravljati vasim zivotom. Vrlo cesto nam kazete "Recite nam ono sto trebamo znati". U redu, ali zaboga odakle da pocnemo? Zamislite da vam prijatelji postave isto pitanje. Najvjerovatnije bi ste ih pitali sto ih najvise interesuje u pokusaju da fokusirate vas odgovor. To isto vazi za nas. Mi vam zelimo pruziti podrsku, radije nego odraditi vase poslove. Vi ste sad dovoljno odrasli i dosegli ste tacku u vasem razvoju na kojoj je bitno da pocnete postavljati pitanja i da zadovoljite vasu radoznalost.  Vasa radoznalost,  zelja za znanjem i iskustvo ce vam omoguciti da se vratite u ulogu Stvoriteljskog Bica. Primjecujete li da smo rekli "vratite", to nije prvi put da vi imate tu ulogu. Vi ste sad i uvijek ste bili Stvoriteljska Bica, ali ste odabrali da spustite veo preko tog znanja kako biste mogi da igrate po pravilima igre u 3-coj dimenziji.

Zabavite se dobro, dragi nasi. Pitajte pitanja, jer kad to ucinite mi vam mozemo pomoci. Sto su vasa pitanja konkretnija, sto se vise unesete i vidite sebe kao Bozansko Bice tim vam vise mi mozemo pomoci. Znamo da ovo zvuci ironicno. Ali najbolji nacin da vam pomognemo je da vam dozvolimo da posrnete dok ne naucite da ovisite o sebi i vasem unutrasnjem glasu koji vas vodi. Vi ste kao djeca koja uce hodati. Mi moramo da ispustimo vasu ruku kako bi ste mogli nauciti da vjerujete sopstvenoj energiji  i nadjete svoj centar ravnoteze.

 Kad zaista pogledate duboko u sebe kako biste pronasli pitanja, vi u stvari pravite prvi korak ka "aktiviranju". Mi ne mozemo dovoljno naglasiti vaznost ovoga. Da bi ste bili u stanju da cujete nase odgovore, vi morate nauciti kako da slusate sami sebe, vase tijelo, vas vlastiti frekvencijski potpis. Vidi te li kako vas tjeramo da radite, pomazemo vam da narastete! Da mi se malo zezamo, ali to sto smo rekli je jos uvijek istina. Mi znamo da u ovom trenutku se mozete osjecati iznerviranim da ne razumijete nasu poruku, ali s vremenom ce te nas cuti. Kad se to desi osjetit ce te veliku bliskost i zadovoljstvo zbog vaseg uspjeha.

Zapamtite, dragi nasi da mi nismo bolji nego vi, mi nismo "sveznajuci". Vise dimenzije nisu bolje nego nize dimenzije. One su samo razlicite. One su jednostavno razlicita igralista sa specificnim pravilima koja vam omogucavaju da imate jedinsvene dozivljaje. Mi vam mozemo pruziti informaciju koja je bazirana na nasem vidjenu stvarnosti. Vase vidjenje nije manje vrijedno. Vi morate prihvatiti samo dijelove koje rezoniraju sa vama (koje su na istim frekvencijama) i ostaviti druge iza sebe. Kao dio Bozanske Izvorne Energije i kao Stvoriteljsko Bice vi imate pristup svi zapisima koji su ikad napravljeni.

Mi smo ovdje da vas podsjetimo i da vas inspirisemo da uzivate u svojim djelima. Da se cudite vasoj sposobnosti da privucete i napravite sva iskustva, bez obzira da li ih vidite kao negativna ili pozitivna. U stvari da podijelimo nasu malu tajnu s vama, sto vise dajete vrijednost tome sto ste kreirali, bilo pozitivno ili negativno lakse vam je stvoriti ono sto svjesno zelite. Time sto priznate sebe kao Stvoriteljsko Bice vi dozvoljavate vasoj energiji da tece mnogo lakse kroz vase tijelo. Ono sto vas sputava su osude vasih "kreacionista", zato sto usvojite takvo vjerovanje energija u vasem tijelu se vrti u unutrasnjem krugu (unutar tijela) te tako pravi isti vibracioni ekvivalent u nedogled. Jednom kad se oslobodite tog vjerovanja, energija pocne ponovo da tece, razbijajuci unutrasnji tok energije, te se uspostavi tok i veza sa beskonacnom Bozanskom Izvorom Energijom.

Ovo je godina (2010) stvaranja ili  "manifestacija"
, dragi nasi. Ovo je godina u kojoj ce te "staviti svoj novac tamo gdje ste stavili svoje rijeci" i  u kojoj ce te postati svjesni svojih stvarateljskih mogucnosti. Najbolji savijet koji vam mozemo dati je da budete u sadasnjem trenutku. Budite potpuno prisutni u svom energetskom tijelu i budite fokusirani. Kad ste prisutni u sadasnjem trenutku sva vasa snaga i moc su prisutni sa vama.  Mi vas sad pitamo "Kako ste cesto u tom stanju?" Svaki put kad uhvatite sebe zabrinute zbog proslosti ili se brinete sta ce se desiti u buducnosti, jednostavno dovedite svoju svijest u sadasnji trenutak. Nista sto je proslo se ne moze izmijeniti, a buducnos se gradi na osnovu onog sto se desava sada. Ako vam hocemo reci multidimenzionalnu istinu, postoje razlicite vremenske linije a ne samo ona na koju ste vi trenutno fokusirani. I kad se konacno vratite u sadasnjost, obratite paznju na to kako se osjecate budite svjesni svog dozivljaja. Da li uzivate u dozivljaju? Da li zelite nasataviti vibrirati na tim frekvencijama, ili zelite odabrati druge?

Ne postoji pravilno i nepravilno, to je samo stvar izbora frekvencija, vi izabirate da li ce te ih zadrzati ili odbaciti. Gdje svi napravite gresku je to sto sudite vibracije (frekvencije) (imate misljenje o necemu kao pravilno ili nepravilno). Ali kad odlucite da posmatrate: da li su vibracije bile korisne, da li ste naucili nesto iz toga, sta su vam pokazale o vama, vi se mozete osloboditi suda i dozvoliti da se novo znanje integrise (u vase energetsko polje ili dusu). Integracija ili odustajanje od suda (osude) je ime ove igre.
Integracija je kljuc za duhovno uzdizanje. To vam dozvoljava da nastavite da podizete svoje frekvencije, da stvorite vise srece i ljubavi u svom zivotu. Dozvolite vanjskom svijetu da bude vase ogledalo, da vam reflektuje nazad sve ono sto je u vasim vibracijama. Budite prisutni u sadasnjem trenutku tako da mozete aktivno prihvatiti vase trenutno stanje i svjesno izabrati vasu zeljenu frekvenciju (vibracionu destinaciju).

Dobra Voznja, Dragi Nasi


Nazad na "Pleade"