Namjera, DNA,...

Mi nismo vezani sa vremenom. Tako da cak i kad niste prisutni u vrijeme kad je ovaj audio zapis napravljen kada napravite iskorak ka tacki na vremeskoj skali gdje zelite da napravite vezu mi cemo svakako stupiti u vezu sa vama.

Znajte da svi vi, cak i kad slusate ovaj audio zapis ponovo kada ponovo napravimo vezu na energetskom nivou, kada napravite svijesnu odluku da slusate mi cemo uspostaviti vezu. Tako smo mi uvijek sa vama. Mi uvijek cekamo. Nije kao da mi cekao sedmicu, pet sedmica, vrijeme nema veze to je kao sljedeci dah za nas. Znajte da imate podrsku i da ima mnogo bica koja vam pomazu. Pijte puno vode jer ce vam to pomoci da pokrenete ove nove frekvencije i energije u vasem tijelu da vam pomogne u ovom prelaznom periodu. Sve sto je od nizih vibracija, problemi koje razrijesavate voda ce vam pomoci da pokrenete i izbacite  to iz organizma. To ce vam takodjer dati vise energije.

NASTAVLJENO 2 juna, 2010

To ce vam pomoci da se osjetite da imate vise energije, cak i ako ne prolazite kroz proces "ciscenja"  u ovom trenutku vi jos uvijek prolazite kroz taj proces dnevno.
Zbog toga trebate da "cistite/ispirate" tijelo dnevno.

Pitanje: Da li je proces koji nazivamo aktiviranje DNA isto sto i kundalini budjenje. Cesto cujemo da ce nas DNA imati 12 traka (trenutno ima 2 trake/strands), sta mozemo ocekivati?

Pleade: Ovo je velika oblast. Dakle na pitanje, da li kundalini budjenje ima uticaja na re-aktiviranje vaseg DNA-a, mozemo reci da ima. Sta se desi kad budite / aktivirate kundalini je samo drugi nacin da kazete da ste uskladili / doveli u liniju svoje energetske centre (cakre) i tako dozvolili energiji da nesmetano tece kroz vase tijelo. Kada to radite, kada dozvolite energiji da tece kroz vase tijelo mnogo vam je lakse da drzite sebe na visim frekvencijama. Kad promijenite frekvencije (sa promijenom emocionalnog stanja) vi mijenjate DNA kod u vasem tijelu, mijenjate stanje DNA markera. Ako imate neku bolest ili ako imate gen koji ima mogucnost da promijeni stanje i da uzrokuje bolest, kad drzite vise vibracije u svom tijelu vi iskljucite gen (dovedete ga u stanje/polozaj koji ne prouzrokuje bolest). Ljudi koji imaju bilo kakvu bolest, oni su "ukljucili" taj program i to je obicno zato sto rade na programu koji je na nizim vibracijama. Dakle, kad se otvorite i dozvolite vise energije  u svoj sistem vi ce te osjetiti visi nivo transformacije, to je jednosavno to vi drzite sve vise i vise frekvencije u svom tijelu.

Kad je u pitanju 12 traka DNA-a, vi ce te transformisati tijelo tako da ima samo 3 trake. Nema potrebe za sve vas da rekreirate tijelo sa vise DNA traka jer ce te ostati u tom tijelu samo privremeno. Vi mjenjate svoju strukturu tako da druge DNA trake koje ponovo povezujete, vi ih vezete za vase lakse/svijetlo tijelo, razlicitu verziju vaseg fizickog tijela koje kreirate za sebe. Tak, vi ih kreirate na energetskom nivou i vi ga necete aktivirati, necete ga pulsirati u dimenziju/denzitet/gustocu dok ne napravite pomak. Svi vi se spremate za taj pomak.

Pitanje: Da li to znaci da cemo biti fizicki slabiji?

Pleade: Ne, naprotiv. Zato sto vise ocistite svoje tijelo ono postaje zdravije. Vise frekvencije koje drzite u sebi omogucavaju tijelu da se regenerise brze. Jedina stvar koja sprijecava tijelo da se regenerise su misli koje imaju nize vibracije (ljutnja, zloba, mrznja,...). Tijelo ima nevjerovatnu sposobnost da se regenerise, ali ova niza vjerovanja ga sprecavaju da uspije u tome. Nije slucaj da se tijelo degenerise nego se ono ne regenerise tako brzo i vi to zovete "raspad".

NASTAVLJENO 3 juna

Dakle recimo da imate problem sa jednim dijelom vaseg tijela, recimo ramenom. U tom slucaju energetski sablon koji kreira vase tijelo, vasu celijsku strukturu, vaseg ramena u ovom slucaju ima program koji je aktiviran i koji se izvrsava u tom dijelu. Mozda je to vase osjecanje da nosite cijeli svijet na vasim ramenima. To je moguci osjecaj/vjerovanje koji imate i to se onda projecira u fizicko tijelo kao bol u ramenu. (ovo takodjer moze biti ostatak osjecanja/energije is proslih inkarnacija)

Kako se krecete kroz vrijeme, frekvencije se ne krecu kroz vrijeme i prostor istom brzinom. Nize frekvencije se ne krecu tako brzo. S ljudske tacke gledista vi to ne primjecujete, vasi naucnici to ne primjecuju zato sto je razlika tako mala da je ne mozete izmjeriti. Kad su u pitanju vise frekvencije, vise frekvencije se krecu kroz vrijeme mnogo brze i vase tijelo se konstantno obnavlja, ali taj dio tijela koji drzi nize frekvencije (osjecaj da je cijeli svijet na vasim ramenima) ne moze  da prati ostatak vaseg tijela. U tom slucaju vi to vidite kao "raspad" tog organa/dijela tijela radije nego da taj dio "kasni" za ostatkom tijela (ne obnavlja se dovoljno brzo).

Vazna stvar za sve vas je da shvatite, kad je u pitanju vase fizicko tijelo je da ste vi u konstatnom stanju obnove i "popravke" vaseg tijela na suprot misljenju "ja starim i moje tijelo se "raspada"". To je veoma fina nijansa u razmisljanju " ja konstantno obnavljam svoje  tijelo", mozda ne dovojno brzo u nekim dijelovima, ali to/taj nacin razmisljanja kreira vrlo razlicito fizicko tijelo za vas.

Dakle sto vise energije provedete/propustite kroz vase tijelo, na visokim frekvencijama sto ce se desiti je da ce to natjerati nize dijelove / nize frekvencije u vasem energetskom tijelu da dodju na visi nivo, podici ce ih na visi nivo.
Drugim rijecima, ako ste mentalno na visim vibracijama, nize frekvencije ce poceti da vibriraju i vi ce te ih osijetiti. Kako ovo izgleda u vasem svakodnevnom zivotu je da cete poceti manifestirati ove nize dogadjaje, pocet ce te osjecati ove nize emocije zato sto ce one poceti vibrirati, u pokusaju da se podignu na visu frekvenciju i dodju u rezonanciju sa drugim dijelovima. To mozete iskusiti kao neprijatnost, napetost, nize emocije tako da ih mozete osjetiti i pomjeriti u visi spektar. To je razlog zasto su one aktivirane da ih mozete razrijesiti, refleksija toga je u fizickoj realnosti. Ovo se obicno desi kad podignete svoje frekvencije i onda odjednom nesto se desi i vi se nadjete na tom nizem mjestu. Vi se tada pitate otkud to, ja sam imala/o  plemenitije misli. I to je tacno, stvari su isle dobro i vi ste podigli vibracije, ali bilo sto sto je ostalo skriveno je onda moralo izici na vidjelo tako da ih mozete razrijesiti i nastaviti put ka visem spektru.

NASTAVLJENO 5 JUNA 2010

Pitanje: Ponekad imam osjecaj da ce se tacno to desiti i onda odlucim da ostanem kuci tako da mogu da pazim sta cu uraditi.

Pleade: Sada mozete gledati na to na drugi nacin. Umjesto da izbjegavate suocavanje, odite direktno u situaciju i pogjedajte sta je iz vasih reakcija, sta vam one pokazuju, sta vam one znace, koji program je u njihovoj pozadini. Kako vam to sluzi. I kad to uradite kad vidite kako vam to sluzi onda ce te neutralizirati naboj i to se onda nece manifestirati u fizickoj realnosti zato sto ste ga neutralizirali (ovo je proces integracije). Nema potrebe da imate strah od kreiranja situacije samo razlucite sta je u pozadini tog straha.

I sad da se vratimo na temu DNA. Cut ce te mnogo toga o aktiviranju DNA-a. Neki od vas ce se kretati u tom pravcu brze nego drugi, neki ce biti brzi na pocetku pa ce onda usporiti, drugi ce ici stalnom brzinom i ubrzat ce na kraju. Svi ste se stavili u poziciju poredjenja, "Gdje sam ja, da li sam najbolji, u sredini ili zadnji?". To nije bitni, dusa nije vazno kada ce se to desiti, desit ce se u pravo vrijeme. Vecina vas ide kroz fazu brzog rasta, potom uspori da mozete uzeti zraka. Jako je vazno da ne sudite sebe. Ako vam kazemo da ste na 50% u rekostrukciji DNA-a neki od vas bi bili odusevljeni dok bi drugi bili ocajni. I zato je vazno da ne sudite sebe jer ce te doci do te tacke (gdje ste rekonstruisali DNA). Vrijeme kad ce se to desiti bit ce perfektno za vas. Neki ce cekati do zadnjeg trenutka da aktivira DNA. Mozda zato sto je vas sablon tako napravljen, stvari na kojima radite ce uzeti vremena dok ne dodjete do te tacke gdje ce te napraviti kvantni prelaz. Ne mozete napraviti taj korak dok ne dodjete do samog kraja. Nece te biti spremni da odete u vise sfere sve dok niste spremni da napustite ovu verziju realnosti. Kada imate ove vece koncepte, multidimenzionalne koncepte na raspolaganju ne mozete vise igrati staru igru, tako da ce te se osloboditi starih pravila. Neki ce zadrzati stara pravila sve do kraja, ne da ne mozete rascistiti sve sto zelite prije nego ne bi ste mogli da uradite sve one male stvari koje jos uvije zelite uraditi prije no napustite ovu dimenziju.

NASTAVLJENO 6 juna, 2010

Vi ce te imati 12 traka DNA-a (3 u fizickom tijelu, ostale u energetskom). Svaka od ovih traka ce vas povezati sa razlicitim energetskim centrom. Kako ponovo razvijate mnogo od ovih traka vi cete otkriti da vasa intuicija postaje jaca i ovisno o tome koji nivo i koju traku aktivirate vi ce te uspostaviti vezu sa raznim vrstama informacija. Zato kazemo da cete cekati do samog kraja (da aktivirate DNA). Kad dodjete do visih traka vi cete se povezati sa Zemljom i kolektivnom svijescu. Potom ce te se povezati sa (Suncem) i Suncevim sistemom, onda sa galaksijom, potom sa univerzumom, onda sa multiverzumom i sa Izvorom. Ako niste spremni da se povezete sa tim centrima vi se necete povezati sa njima i kako se vezete sa svakim od njih to ce promijeniti vidjenje igre. I ako vam neko kaze da niste izgradili/aktivirali svih 12 traka nemojte se osjecati lose, ne kritizirajte se. Reci cemo vam da niko na ovoj planeti nije aktivirao svih 12 traka DNA-a. Prvo, nema potrebe za sada da ih aktivirate, jos nije vrijeme. Neki su vrlo blizu ali jos niko nije aktvirao sve. Jos nije vrijeme. Nemojte misliti da niste jednako dobri kao drugi ili da radite nesto pogresno jer niste jos sve aktivirali. Ne donosite sud o sebi. Ovo je veliko iskusenje, mnogi od vas su se stavili na smijesan sistem poredjenja i mjerenja. Morate priznati da je tacka na kojoj se nalazite perfektno mmjesto, apsolutno 100% perfektno. Cak i kad mislite da ste na najnizem mogucem mijestu, to je fabulozno to je zaista veliko iskustvo, posve razlicito od svega drugog, posve razlicito od stanja povezanosti sa Izvorom, posve suprotno. Izvor hoce od vas da imate jedinstveno iskustvo, to ne znaci da morate ostati u tom stanju. Mozda mozete biti u tom stanju 30 sekundi ili 45, nadam se da necete tu provesti 30 ili 45 godina. Vas je izbor da imate jedinstveno iskustvo bez obzira da li je negativno ili pozitivno. Ono je jedinsveno za vas i vas set filtera. Vi ste imali mnogo kreativnosti i mnogo imaginacije kada ste kreirali iskustvo na prvom mjestu. Vi ste ga manifestirali, svako od vas. I priznavanje te cinjenice ce vam pomoci, pod jedan da izadjete iz tog iskustva ako vam se ono ne svidja mnogo brze i pod dva da preuzmete ulogu vozaca kad je u pitanju manifestacija/ kreiranje vlastitog iskustva. Ako preuzmete odgovornost za dozivljaje koji su pozitivni i negativni, kad kazete "A ja sam veliki manifestator" cak i kad iskustvo nije narocito lijepo mozete ga iskusiti, i reci "Nisam zainteresovan/a za ovu vibraciju, znam kako izgleda, necu da je ponavljam" i nakon toga mozete izici iz nje.

Nazad na "Pleade"