Kloniranje

Pozdravi dragi nasi. Sretni smo da ponovo imamo priliku razgovarati sa vama. Mnoge aktivnosti i promjene se desavaju na planeti u ovo vrijeme. Hocemo da vam odamo priznanje za sve sto cinite, budite svjesni svog doprinosa i budite ponosni na to. Ponekad ste vrlo samokriticni. Dovodite u pitanje ispravnost svojih akcija i sumnjate u svoje odluke tako da i ne primjetite koliko ste se promijenili i napredovali. U vrijeme zurbe kroz zivot vi ne primjecujete koliko ste uznapredovali u tako kratkom periodu. Ali vratimo se na temu dana. Kloniranje. Ah, to je prilicno interesantna tema. Moze te je nazvati vruca tema u svim galaksijama. Mnoge su se vrste okusale u kloniranju ali rezultat je uvijek bio isti. Kad se kreira fizicka forma "izvan velike seme" bitan element biva izostavljen. Kad su u pitanju klonirana bica, dusa drugog svijesnog stvorenja moze "usetati" u klonirano tijelo, ali zivotna energija ce uvije nedostajati. Fizicka (klonirana) tvorevina ne operira u istom frekventnom regionu kao ostatk planete, tako da ne moze da nauci iste lekcije na duhovnom nivou. Klon ima priliku da iskusi zivot na fizickom nivou, ali ne na emocionalnom kroz koji se ima priliku povezati sa mas-svijescu (covjecanstva). To je izolovana egzistencija. Cijele planete su iskusile promjenu u svom razvoju nakon sto je broj kloniranih bica prevazisao broj bica koja se inkarniraju prirodnim putem; oni (kloni) su kreirali sekundarnu mrezu svijesti koja je povezana sa planetom. Ali, emocionalni aspekt njihovog razvoja nije rezonirao sa planetom, sto je potom izazvalo veliki pritisak na nebesko tijelo (planetu). Ovo je zaista interesantno. I ovo izaziva dosta debata medju clanovima Galakticke Federacije.  Kao kreatori vi morate dati odredjeni nivo casti i uvazavanja za ono sto kreirate. Ako to nedostaje i ako nivo duhovnog razvoja nije na istom stepenu zrelosti kao tehnologija koju posjeduje odredjena civilizacija, onda je to osudjeno na propast. Kloniranje nije novi podhvat na ovoj planeti. Mnogi od vas jos uvijek imaju sjecanja o strasnim eksperimentima kloniranja iz doba Atlantisa.
Kloniranje ima negativan uticaj na prirodne cikluse planete ukljucujuci ciklus zivota i smrti i lanac ishrane.
Mi znamo da ovo moze biti mozda tesko za prihvatiti, ali cak i vas biljni svijet ima emocionalna iskustva. Kad jedete hranu ne samo da se vase celije hrane biljnim molekulama nego vi takodjer upijate emocionalno stanje biljke. Ovo je takojder tacno za zivotinje i vasu upotrebu zivotinja u ishrani. Kad konzumirate zivotinju koja je bila traumatizirana, to iskustvo postaje dio vaseg emocionalnog tijela. Kad odate postovanje svojoj hrani prije jela i vi saljete energiju (vase misli) koja je usmjerena ka hrani i koja promijeni frekvencije hrane. Kad posaljete frekvencije (misli) zahvalnosti i ljubavi, frekvencije objekta (hrane u ovom slucaju) ce se promijeniti da budu u rezonanciji sa tim frekvencijama.
Za razliku od unije kromozoma koja se desi u laboratoriji zahvaljujuci simulaciji elektricnom strujom, unija celija koja se desi prirodnim putem takodjer rezultira u stvaranju emocionalnog tijela. Sve informacije i istorija genetske linije oba roditelja naslijede se kroz  (energetsko / emocionalno) polje. Kako vi nastavite da rastete vi upijate informacije o svijetu oko vas i uspostavljate vezu sa energetskim centrom emlje. Medjutim had se unija genetskog materijala desi u laboratoriji, ta iskra nije prisutna. Emocionalno tijelo se formira mnogo kasnije. U slucaju in vitro zaceca, emocionalno tijelo se kreira iskljucivo od majcinog emocionalnog iskustva dok je jos u stomaku. Vecina genetske memorije oca je izgubljena. Mozete ovo zamisliti kao slucaj lose veze prilikom slanja faks poruke. Los kvalitet informacija vam ne dozvoljava da procitate poruku.
Za one od vas koji imaju djecu kroz in vitro zacece, nemoj te se brinuti. Vase dijete ce se prilagoditi energiji onih oko njega. Ali znajte da ce njegovo shvatanje realnosti biti malo drugacije. U ovo vrijeme na zemlji novi pogledi vam dozvoljavaju da izadjete izvan trenutnih ogranicenja. Tako da je vrijeme za ovo tehnolosko znanje perfektno, kako se to obicno i desi.
U slucaju kloniranja, ne postoji mogucnost da se prenese emocionalno tijelo. Kopija je tako losa da se nista ne moze procitati. Ovo potom vodi u kreiranje emocionalnog tijela koje nije u sinhronizaciji sa drugim bicima na planeti. Zbog toga sto nema sve podatke ono postoji na drugim frekvencijama.

Vasa trenutna briga su klonirane zivotinje koje postaju dio vaseg lanca ishrane. Ne volimo ovo sto vam moramo reci, ali njihove frekvencije nisu daleko od frekvencija hrane koju trenutno jedete. Vasa genetski modifikovana hrana je vrlo slicna (kloniranim) zivotinjama kad su u pitanju energetske frekvencije. To znaci da "emocionalno" tijelo hrane ne rezonira sa frekvencijama hrane koja postoji u svom prirodnom okruzenju.
Ako svjesno ne promijenite frekvencije klonirane hrane ona ce da postoji na frekvencijama koje su nize nego frekvencije vaseg tijela te ce vase fizicko i emocionalno tijelo morati da prerade to kao "toksine". Ako je vas cilj da podignete svoje frekvencije na visi nivo mi vam preporucujemo da izbjegavate ovu vrstu hrane, kloniranu i genetski modifikovanu.
Mi vas skrecemo pozornost na vas put da kreirate zivot izvan "prirodnog reda". Kloniranje je krajnji izraz zajednicke svijesti za zeljom da ima kontrolu. Iz straha od nepoznatog vi pokusavate da zauzdate najvisu formu moci, sam zivot. Stavljamo vas pred iskusenje da pogledate u najtamniji kut samih sebe te da se osobodite straha. Vi vec imate punu i kompletnu kontrolu. Ali iz vaseg ogranicenog ugla iz kojeg gledate realnost vi to ne mozete vidjeti. Vrijeme je da se pomjerite izvan tog ogranicenja.
Vasa zajednicka svijest pocinje da shvata da vi imate kontrolu nad vasom sudbinom. To je razlog zbog kojeg vidite da se puno prica o (univerzalnom) " Zakonu Privlacnosti" u vasim knjigama i filmovima. Da ponovimo vi zivite u svijetu dualnosti, da biste napravili pomak u visu dimenziju (duhovnu gustocu) vi morate naci nacin da se iskazete i da postignete ravnotezu (u odnosu na dualnosti / suprotnosti). U ovom slucaju negativni iskaz je kloniranje. Pozitivni iskaz je shvatanje "Zakona Privlacnosti". Kad shvatite da mozete kreirati (svoju stvarnost) kad pozelite, vi ce te se osloboditi straha.Nista nije nemoguce. (Kako napredujete na svom putu) vi popravljate svoju putanju i primicete se cilju uceci kako da preponate "znakove pored puta". Vi niste usamljeni putnik. Mnogi od nas su ovdje, spremni i zahvalni da imaju priliku da vas podrze na vasem putu.

Mnogo blagoslova

Nazad na "Pleade"