Inkarnacija u Zvijezdanim Sistemima

Pitanje: Iz kog sistema poticem, gdje je moja zvijezdana porodica (pitanje jedne od ucesnica sesije)
Pleade: Kad kazemo dom i porodica, mi mislimo na "vise ja", vasa bozanska izvorna  energija. Ti siprovela mnogo vremena u sistemu Kasiopeja, potom u sistemu Adegoran. Mi vam mozemo davati imena ovih sistema ali za vecinu vas ona nista ne znace. Nesto vremena si proovela u Orion sistemu ali taaj sistem ti nije mnogo znacio. Za nekog ko je iz sistema Kasiopeja gdje stanovnici vole stvari koje su uravnotezene, oni vole stvari koje su balansirane. Kasiopeski sistem istrazuje ljubav i varijacije na temu ljubavi. Ovdije na Zemlji imate ogromne varijacije emocija i to je san za Kasiopejce. To takodjer moze biti  Kasiopejska mora kad dodjete u aspekte straha zato sto su oni tako navikli da rade sa varijacijama ljubavi da odjednom moraju da se suoce sa drasticno razlicitim i to je za njih razorno.
Ti si provela mnogo vremena u tom sistemu, potom u sistemu Pleada, to ti se je dopadalo. Dakle bila si oko bloka.  Neka bica nisu tako avanturisticki nastrojena. i to nije tako vazno kad radite s nama i kad cujete sve to o grupnoj energiji zato sto mnogo bica jos nije "probudjeno" mozda zato sto dolaze iz samo jednog sistema. Oni koji su obisli citav blok i koji znaju igru su oni koji su se slozili da budu prvi koji su "probudjeni".
Ako bi smo pokusali da pricamo sa ljudima koji jos uvijek "spavaju", oni vjerovatno ne bi ni bili u nasoj blizini svakako izuzev ako nisu sremni da se pocnu buditi oni su vjerovatno bica koja nisu bila u mnogo raznih zvijezdanih sistema i ovo je razlicita igra za njih. Ali svi vi (u sali) ste bili okolo. Vi mozda imate odredjeni zvijezdani sistem s kojim radite, iz kojeg donosite te osobne karakteristike iz zivota kojeg ste imali u tom sistemu, to iskustvo, ono je vise vazno za vas. Vi stavljate "tezi" naglasak na vas zivotni put koji ima veze sa tim sistemom i na taj nacn vi pomazete tom sistemu. Ako recimo kocete da radite na temu rata, da objasnite ljudima da do te situacije ne mora doci, da ima dovoljno za sve vi mozete raditi sa svojim drugim dijelovima (zivotima) koji postoje/zive u zvijezdanim sistemima Oriona ili Sirijusa. U tom slucaju vi cete preklopiti iskustva / zapise koji imaju mnogo istorije, iskustva u tim sistemima. Mudrosti iz tih sistema koji ce vam dati to iskustvo da ono nikad ne vodi integraciji.

Zato vam svima kazemo vi ste uskladjeni sa raznim zvijezdanim sistemima u raznim periodima svog zivota ovisno o tome na cemu radite. Zato sto u raznim dijelovima galaksije postoje razna iskusva koja mozda zelite imati ovdje na Zemlji da mozete raditi na integrraciji, i kovorima na cijeloj integraciji. U drugim zvijezdanim sistemima radi se na drugim istrazivanjima, kao sto smo rekli Kasiopejci rade na temu ljubavi. Arkturci rade na jeziku svijetla, oni su ambasadori u univerzumu, oni pomazu u slucaju sporova ako strane imaju poteskoce u direktnoj komunikaciji, oni obicno rade kao mediatori. Stanovnici Lire rade na "svetoj geometriji" , matematici oni su fascinirani sa strukturama. I ako hocete znati o tim stvarima vi cete se inkarnirati u sistemu Lire.

Vi ste bili u mnogo sistema ali ako imate osjecaj da ste u skladu sa odredjenim sistemom to znaci da radite na toj grupi lekcija ili da zelite donijeti to znanje ovdje. Kad donesete to znanje i kad zavrsite taj proces onda mozete osjetiti da ste u skladu sa drugim sistemom.