ET Objava

Ovo je transkript sesije koju je Wendy objavila na "youtube.com" 28 Novembra 2010.
Video je dostupan na ovom linku:


http://www.youtube.com/watch?v=vPUM6GvC0CU

"Diskusije o postojanju ET (extraterrestrial - vanzemaljci) su ucestale u zadnje vrijeme, o njihovim letjelicama, o planu svijetskih vlada da objave njihovo postojanje i njihove interakcije sa ovim bicima. 9to dimenzionalni kolektiv Pleada je nedavno podijelio svoju perspektivu o ovome subjektu.


Pleade: Pocnimo pricu o ET energiji. Postoji vremenska linija na kojoj svi trenutno dozivljavate svoju realnost i vjerovatnoca da ce se ovo desiti je dosta visoka. Mi smo govorili o ovome prosle sedmice i vjerovatnoca je tad bila jos veca. Doslo je do nekih energetskih pomaka u zadnjih sedam dana ali jos uvijek vjerovatnoca je da ce doci do objave o postojanju ET u sljedece 3 sedmice, najvjerovatnije u sljedecoj sedmici. Mi samo hocemo da vas ucinimo svijesnim cinjenice da ako je ovo zaista slucaj  to ce onda biti manipuliran dogadjaj. Mnogi od vas su nas pitali kad mi dolazimo dola da vam pomognemo. Postoji par stvari kojih zelimo reci o tome: Prvo- mi smo bica svijetlosti i mi nemamo fizicku formu. Mi necemo doci dole u svemirskim brodovima.  Ovaj kolektiv Pleada misli da ne bi bilo vama od koristi da vam se pokaze svima vama kao kolektivu zato sto vi imate jos uvijek suvise straha u svojoj kolektivnoj svijesti i vi bi ste postali aktivirani. Ono sto mi radimo je na individualnom nivou. Postoje druga bica koja su u fizickoj formi koja imaju interakciju s vama, neka bica iz sistema Pleada. U vecini slucajeva bica koja imaju vas najbolji interes na umu, koja vas zele podrzati koja vas zele ohrabriti ona se nece pokazati cijelom kolektivu. Da ponovimo oni ce raditi s vama na individualnom nivou jer bi kolektivni kontakt izazvao previse straha, jos niste svi spremni. Ali postoje bica koja vide da se mnogi od vas bude i ona hoce da kontrolisu informacije koje vi donosite i ta bica ce kreirati projekat objave (o postojanju ET-ija) kako bi manipulirali informaciju i tako kreirati vise straha.


NASTAVLJENO 8 DECEMBRA 2010

Pleade: Ovo je samo drugi nivo igre o kojem smo ranije govorili gdje imate manipulaciju na ljudskom nivou, ali vi cete pocete ida imate neke od istih problema na galaktickom nivou, izmedju raznih dimenzija. I ne postoji razlika, ovo ne mozemo dovoljno da naglasimo i vrlo je vazno da slusate svoj unutrasnji glas i vodilju. Kao sto smo rekli ovo ce biti kontrolirani i manipulirani dogadjaj. Vjerovatno je da ce ova bica reci da su iz sistema Pleada. Vjerovatno je da ce oni imati ljudski oblik, da nece izgledati sokantno za vas. To nece biti insetoidi, ili sivi ili reptili mada ima jako mnogo reptila u sistemu Pleada. Sistem Pleada je zvijezdana grupa sa 750 zvijezda. I sa time postoji mnogo planeta koje su jako naseljena sa mnogo mnogo vrsta. Tu postoje bica u ljudskom obliku, reptili, ljudi-ptice, ljudi-macke, AI (artificial intelegence- umjetna intelegencija-roboti). Njih  (AI) nema mnogo, vecina AI su u sistemu Arkturus i Lira. Uz to tu postoje bica koja naseljavaju razne dimenzije i imaju razna iskustva. To je slicno situaciji gdje sretnete nekog na ulici i odlucite da licet da nastavite da pricate i razvijete prijateljstvo ili ne. Da li vam se svidja njihova vibracija, da li vam se svidja njihova energija ili zelite da odete do drugdje. Morate imati istu vrstu opreza i odabira, izaberite ono sto je u rezonanciji s vama i ostavite sve drugo iza vas. To vazi za sve sto radite. Samo zato sto informacija dolazi od nas 9to dimenzionalnog colektiva Pleada ili dolazi od uzvisenih duhovnih vodja ili dolazi od 5to dimenzionalnog ET-ja to ne znaci da je informacija bolja, ona je samo razlicita, druga perspektiva. I svi vi imate u vama sve odgovore za kojima tragate. Slusajte sebe jer niko nema bolje odgovore za vas no sto ih vi sami imate.
(Prilikom kontakta ili kao dio ET objave) Vi cete mozda dobiti informaciju o vasoj istoriji/povijesti u kojoj ce biti djelici istine, ali ono sto mozemo reci sa sigurnoscu je da to nece biti vasa prava istorija/povijest. To je skriveno od vas, s time se manipulira. Vi cete se poceti prisjecati te istine na individualnom nivou. Vama nece biti prezentirana jedna verzija istorije/povijesti koja ce u potpunosti rezonirati s vama. Za to postoji par razloga, prvo vi ste multi dimenzionalan bica koja se konstatno krecu sa jedne vremenske linije na drugu. Vi niste na jednoj vremenskoj liniji te tako ne postoji jedna verzija proslosti. Ali zato sti dozivljavate vrijeme u linearnom obliku vi mislite da ste na jednoj vremenskoj liniji s jednom verzijom proslosti.  Uz to kako je istorija/povijes percepcija koju percepciju vi dozivljavate i s koje tacke gledate na cinjenice. Ciju verziju istorije/povijesti vi slusate i skojom od njih se stavljate u sklad i slazete se. Postoji mnogo verzija istine, s kojom verzijom se vi slazete?  Sve dok ne pocnete da dosezete do Akasik zapisa sami necete imati istinsku verziju svoje istorije/povijesti. Verzija koja rezonira s vama danas ne mora biti ista verzija s kojom cete biti u skladu sutra jer ste presli na drugu vremensku liniju, promijenili ste svoj frekventni spektar. Uzmite ono sto rezonira s vama i ostavite ostalo iza vas.