Ljeto 2010

Krajem marta (2010) desio se je novi pomak u energiji. Trenutno (kraj aprila-pocetak maja 2010) prolazite kroz fotonski pojas, fotoni su svjetlost, oni nose znanje, mudrost, informaciju. U ovom trenutku vi se krecete kroz sektor univerzuma koji je veoma gusto nabijen sa energijom visokih vibracija. Tu postoje neki vrlo gusti dzepovi energije potom udjete u ne tako gusti energetski dzep, i onda opet vrlo gusti,... Ovi vrhovi i doline dolaze sve brze i brze. Postojalo je vrijeme kad smo mogli reci: "Dolazi energetski talas i on ce trajati 6 mjeseci i potom ce se biti ovo..." Mnogi od vas su vec aktivirali svoje strahove, drugim rijecima receno oni su ispred vas mozete ih vidjeti, osjetiti, dozivjeti, tako da ih mozete procesirati i integrirati. Tako za vecinu vas vise nije vazno u kom ste fotonskom pojasu, zato sto ga vi isjecate (vasi strahovi su vec aktivirani i vi ih procesirate).

I vrlo potentan period koji mi vidimo na horizontu je mjesec august (2010). Postoji dosta vjerovatnoce da ce doci do socijalniih promijena u augustu. Doci ce do poklapanja u putanjama mnogih od vasih nebeskih tijela i to ce kreirati mogucnost, vjerovatnocu da ce doci do mnogih promijena. Mi nismo posve sigurni kako ce se ovo odigarati. Postoji mogucnost da ce doci do mnogio nereda, ali svi vi kako prolazite kroz svoje vlastite promijene i kako "cistite" svoje energetsko polje imate moc da odlucite da vam nije potreban dramatican dogadjaj na nivou masovne svijesti kako bi ste napravili pomak (u masovnoj svijesti). Kako pravite pomak na licnom nivou ne morate ga napraviti na nivou masovne svijesti (ako je vec dovoljno vas na individualnom nivou napravilo pomak). Kada dovoljno vas, 144 000 ima "vise/plemenitije" misli i kada drzite tu visu frekvenciju i kad je odrzavate (stalno drzite vise/plemenitije misli: ljubavi, oprosta, razumijevanja, zelje da pomognete druge odnosno da ne drzite emocije straha, mrznje, osude) vi ste u stanju da napravite novi energetski sablon (na nivou masovne svijesti). Mozete to zamisliti kao staru telefonsku centralu sa operatorima gdje se pojedinci mogu ukljuciti ili isljuciti iz sistema vjerovanja. Kada dovoljno vas drzi vise misli vi kreirate novu uticnicu, vi kreirate novu mrezu i novi sablon u koji se drugi mogu ukljuciti. I tako nije potrebno da imate ogromne promijene, ne morate kreirate dramaticne dogadjaje kao sto su politicki nemiri ili bilo sto slicno.

Kao sto smo rekli, mogucnost promjene je na horizontu i mi ne zelimo da osjecate strah od promijene. Promijene su prirodne. Strah koji prati promijene je baziran na osjecaju da nemate podrsku, ne znate sta dolazi, vas je strah da cete pasti i da vas niko nece docekati.

U vasem licnom zivotu vi ne morate da imate dozivljaj krajnosti, ne morate dozivjeti promjenu kao nered ili prekid. Zato je jako vazno za sve vas da znate da mozete kreirati nesto sto je mirno, smirujuce cak i kad masovna svijest odluci da hoce da ima ekstremno iskustvo.

NASTAVAK 5-5-2010

Pitanje: Kakavo je vase misljenje o kontaktu sa vanzemaljskim  bicima i objavi svjetskih vlada da taj kontakt postoji

Pleade: Kao sto smo rekli, august (2010) ima potencijal da donese promijene. I to je dakle period koji moze donijeti iskusenja. Kao sto smo ranije rekli nije u vasem najboljem interesu da se ta vrsta informacije objavi na globalnom nivou, od strane vlada ili drugi vanzemaljaca. Svi mi koji radimo s vama i koji radimo u vasem najboljem interesu znaju to i mi se necemo mijesati ili uticati na vas. Ta objava bi imala uticaja na vas, na energetskom nivou. Mozda ce neke informacije postati javne, informacije koje vase vlade imaju. Ali, ako se pitate da li ce se  vanzemaljci pojaviti pred vama? Vjerovatno ne, jer bi to bilo previse sokantno. Sto vise vas, kao individua pocne da radi na vlastitim strahovima vezanim za tu informaciju i sa vasim osjecajem diskrecije, razlikovanja dobro od loseg. Razvijanje osjecaja diskrecije je jako vazno, posebno kad se sve vise vas pocne povezivati sa galaktickom zajednicom. Morate nauciti kakao da ga koristite. Morate to savladati, zato sto postoje bica u suncevom sistemu, bica u galaksiji koja nemaju nuzno vas nabolji interes na umu. I kao na planeti, tako i na galaktickom nivou morate da odlucite ko je vas prijatelj i ko je na odgovarajucim frekvencijama. I kad pocnete raditi sa time na individualnoj osnovi, potreba da se kreira taj dramaticni dogadjaj nece biti vise prisutna. Mi mislimo da postoje drugi nacini da se to postigne, mi ne mislimo da ce se to odigrati kao masovna pojava vanzemaljaca.

 I da opet kazemo, august (2010) je znacajan mjesec, znacajan period sa energetske tacke gledanja. To je vrijeme promijena, vrijeme socijalnih promijena. Vise socijalnih problema ce doci u prvi plan. Nacin na koji vlade tretiraju ljude, planetu, kako se energija koristi, sta se koristi kao izvor energije. Sve ovo ce biti vruce teme, socijalne promijene.


Nazad na "Pleade"