Abortus, sa Vise Dimenzije

Pitanje: Kakav je vas pogled na abortus?

Odgovor: Znajte da bice, cija dusa ucestvuje u tome zna da je odabralo privremenu ulogu i da je to istovremeno situacija koja omogucava drugom bicu da prodje kroz svoju zivotnu situaciju. Mi nemamo sud o tome, ne mislimo da je to pravilan ili pogresan izbor. To je izbor i on ima posljedice. Ima emocionalne posljedice i mnoge od njih su teske za osobu koja mora da ih napravi, bez obzira kakva je odluka.

Mi tu situaciju ne vidimo kao pozitivnu ili negativnu zato sto na nivou duse vi znate, prije no sto se inkarnirate da li zelite da donesete zivot ili ne (da li zelite imati djecu ili ne). To je vas izbor, na jedan ili drugi nacin. Kako ce te to izvesti, da li ce te zatrudnijeti i prekinuti trudnocu ili necete uopste ostati trudni. To je slobodna volja. Svaka dusa koja uzme ucesce u tome, dodje u tu situaciju svojom voljom.

Mi ne gledamo na u situaciju kao unistenje zivota ni na koji nacin jer su se svi ucesnici slozili da udju u tu situaciju. Svi su se slozili. Slozili su se da uzmu ucesca u toj igri, u toj projekciji, u tom dozivljaju. Sto se cesto desi je da zene koje su imale abortus, ako budu imali drugo dijete cesto ce se ista dusa vratiiti nazad i uci u to drugo tijelo. Oni ce izabrati program koji njima odgovara.

Ponekad kad imate bica koja nisu bila (nisu se inkarnirala) na ovoj planeti vrlo cesto one ce doci / inkarirati se na kratko. U takvim slucajevima kada dusa udje u tijelo, bilo da je u pitanju dijete koje je rodjeno ili fetus, te duse ne ostaju u tijelu dugo. One udju u tijelo, pa potom izidju i onda opet udju pa ga napuste. Sto ovaj proces omogucavam bicima koja se nisu inkarnirala cesto na ovoj planet, ovo je jako teska planeta za inkarniranje zbog raspona emocija, zbog intenziteta. Taj im proces omogucava da vide kako to iskustvo izgleda, da se prilagode frekvencijama na dovoljno dugo i onda se mogu vratiti nazad (izvan tijela) i napraviti pregled energije. Dakle svi su se slozili. I kad  se te duse vrate, inkarniraju po drugi put one su bolje pripremljene. One su vec bile u fizickom tijelu, imaju osjecaj kako to izgleda kako izgleda u u toj dimenziji u toj vibraciji i one su spremne.

Zbog toga mi pokusavamo da ne drzimo nikakakav sud o tome, tu ne postoji pravilno i pogresno. Svi vi igrate ovu igru i svi vasi izbori su produzetak Izvora. Ne postoji svijetlo ili tama to je sve iluzija.

Nazad na "Pleade"