2011 "Godina Aktiviranja"

Kako podizete svoje vibracije vi pocinjete da aktivirate dijelove vaseg DNA koji su bili neaktivni. (S promjenom frekvencija) vi ukljucujete i iskljucujute kodove, i to je ono sto ce se desiti sljedece godine, 2011. Sljedece godine ce te poceti da aktivirate svoj DNA kod. Pocece da povezujete svoje "vise" energetske cakre.

Vi imate 12 glavnih cakri, 7 su u vasem tijelu, za koje vecina vas je cula, i jos 5 koje se nalaze (u vasem energetskom polju) izvan tijela. Ovih 5 cakri vas povezuju na univerzalnom nivou. 8-ma cakra ce vas povezati sa planetom, 9-ta cakra ce vas povezati sa Suncevim sistemom, 10-ta cakra sa galaksijom, 11-ta cakra sa univerzumom i 12-ta cakra sa multiverzom (nas univerzum je jedan od mnogih, dio multiverza). I kad su sve one povezane i aktivne onda mozete da se ppovezete sa Izvornom energijom. I to je pravac u kom idete. 2011 je godina aktiviranja vasih energetskih centara i kad ih sve aktivirate onda mozete zapoceti transformaciju.

Vase fizicko tijelo je bazirano na energetskom sablonu. Vase tijelo je refleksija vibracija vaseg energetskog "ja". Kako mijenjate energetski sablon vi kreirate razlicito tijelo za sebe. I to vam dolazi. Vi u stvari aktivirate novi sloj u vasem energetskom tijelu. Trenutno vi operirate na bazi svojih emocija (vibracijama emocije) i sto ce se desiti vi cete poceti operirati na vibracionoj bazi novog sloja energetskog tijela (koji kreirate trenutno). To je novi sablon za vase tijelo i to ce biti laksa (manje duhovne gustoce/ vise dimenzije) verzija vaseg tijela.

Absolutno svi imaju dozivljaj da prvo da se vrijeme ubrzava, drugo ubrzanje u svojim emocijama. Dakle niste sami. Vidjet ce te da sve vise i vise ljudi govori o ovome, specijalno o fenomenu manifestacije. To nisu vise ideje "New Age". Vasa nauka se slaze sa ovim. Vasa nauka je dokazala da vase misli imaju uticaja na vasu materiju. Tako sad imate integraciju nauke i duhovnosti/spiritualnosti. A to je jos jedan odraz dualnosti, koji vi pokusavate da integrisete. Svi idete u tom pravcu.

Nazad na "Pleade"