Godine: 2010 Manifestacija, 2011 Aktiviranja i 2012 Transformacija

Na ovom linku mozete cuti audio zapis ove sesije.
http://www.youtube.com/watch?v=-cT3hezK8V0
9-to Dimenzionalni Kolektiv Pleada podesava Wendy-ne govorne frekvencije i koristi ton i zvuk njenog glasa kao modalitet ozdravljenja.

Dragi Nasi,
ovo je 9-to Dimenzionalni Kolektiv Pleada i mi smo vrlo sretni i vrlo pocastvovani, kao i uvijek da imamo priliku da uspostavimo vezu s vama.
Htjeli bismo da pocnemo sa 2010, koja je "Godina Manifestacije" (ispoljavanja/stvaranja) i sta to znaci za sve vas. To je prilika za sve vas da zaista pocnete praktikovati sve to o cemu ste govorili, sto ste ucili i prilika da usavrsite svoju sposobnost da "manifestirate'. Vi cete imati mnogo prilika ove godine da veoma veoma brzo manifestirate za sebe stvari na koje ste fokusirani. Tako, ako ste fokusirani na negativnosti, pogodite sta ce se desiti? Vi ce te vrlo brzo manifestirati negativne stvari u svom zivotu, a to isto vazi za pozitivno.
Tada, kad vidite da se negativnost manifestira u vasem zivotu, morate prepoznati te vibracije na kojima vi postojite. Nakon sto odlucite da to nisu vibracije u kojima zelite da budete i nakon sto pocnete da vibrirate na razlicitom valu energije vi cete kreirati razlicitu verziju realnosti za sebe. Zaista je sve to tako jednostavno. To nije komplikovano.

Ono sto je komplikovano za sve vas je mentalna konfuzija koju ste stvorili, ta iluzija u vasem umu, o vasim pogledima na zajednicu, o vasim pogledima na sebe, o vasim pogledima o iskusenju da kreirate ili da promijenite svoju realnost I zaista sve to je vrlo jednostavno. Sav smisao je u tome da promijenite frekkvencije i da promijenite fokus. To u isto vrijeme ce takodjer zahtijevati od vas da budete fokusirani na sadasnji trenutak, na "sada".

Tako ako mozemo da odaberemo jedu stvar koju vam mozemo preporuciti za ovu godinu (2010) to je da da budete prisutni u sadasnjem trenutku koliko je to god moguce. Zato kad ste prisutni vi mozete da ocijenite tacno gdje ste i kako se osjecate i da li ste zadovoljni sa svojom trenutnom situacijom. Ako niste zadovoljni tom situacijom onda mozete napraviti pomake.

Ali, ako ste fokusirani na proslost ili na buducnost onda je vasa energija "izlomljena" (dio vase energije je prisutan u proslosti ili buducnosti) i vi ne koristite vasu punu snagu i vas puni potencijal. Jer ako se brinete kako su se stvari desile u vasoj proslosti onda je vasa energija "iscijedjena iz vas" i vasa moc da minfestirate i stvarate je oslabljena zato sto vi ne stavljate vasu punu paznju, vasu punu snagu iz toga.
Isto se desava kad se brinete o buducnosti. Buducnost ne postoji. To je iluzija bazirana na odlukama koje trenutno pravite. Tako ako zelite uticati na buducnost, onda obratite paznju na sadasnji trenutak i promijenite to sto trenutno stvarate za sebe. Tako mozete stvoriti buducnost koju zaista zelite.

Dakle 2010 je "Godina Manifestacija", 2011 je " Godina Aktiviranja" sto znaci da nakon sto pocnete zaista prakticirati kako da manifestujete, ono sto ce se desiti je da cete vi aktivirati svoj DNA. Vi cete moci promijeniti svoj genetski materijal, vi cete moci da promijenite stanje svog genetskog koda, da "ukljucite" ili "iskljucite" kod. Kao rezultat toga, 2012 ce biti "Godina Transformacije". Vi cete proci kroz transformaciju u 2012.

Vi cete poceti da mijenjate svoju planetu, stabilnost na svojoj planeti, pocet ete mijenjati svoje tijelo i stvorit cete novo tijelo za sebe bazirano na novom vibracionom sistemu koji ste stvorili za sebe kroz manifestaciju i kroz usavrseno razumijevanje da ste vi "manifestor" i su-stvaratelj (co-creator) sa Izvorom (Stvarateljem) i potom cete aktivirati svoj genetski program.Dakle tako ce se vase sljedece tri godine odvijati. Mi se unaprijed radujemo da vidimo kakao cete svi vi uspijeti u tome.

Postoji mogucnost da se mnogo groznih stvari desi, to postoji svuda oko vas, to je uvijek mogucnost. Ali, postoji takodjer mogucnost da se mnoge predivne stvari dese.
Dakle gdje ce biti vas fokus? Na unistenju ili na sirenju radosnih ideja, kreativnosti i ljudskosti, generalno na usrecenju covijecanstva. Mi vas kusamo da vjerujete u sebe, da vjerujete da ste vi u ulozi vozaca u svom zivotu. Vi cete dobiti potvrdu da je ovo zaista istina i dobit cete ju vrlo vrlo brzo.

Tako nasi dragi mi vas posmatramo i cekamo s vama i saljemo vam mnogo mnogo dobrih zelja.

Nazad na "Pleade"